Dagens Ras

Har börjat med Dagen ras!ska försöka göra det varje dag nu!Vi börjar med en Walesisk ras!Welsh Mountain!
WelshMountain


Welsh mountain är en inhemsk brittisk hästras av ponnystorlek med en mankhöjd av högst 122 centimeter och är den minsta av de fyra welsh typerna. Den tillhör sektion A i rasstammboken. Welsh mountain är grunden till de övriga tre typerna av welshponny och har sitt ursprung i förhistoriska häststammar på de brittiska öarna. Idag är den en omtyckt barnponny som visar tydliga drag från orientaliskt ursprung. Om Welsh Mountainponnyn blir över 122 cm i  mankhöjd registreras de automatiskt som en Welshponny kategori B i stamboken.

Övrig Fakta
*Andra Namn:Welsh Kategori A
*Ursprung:Storbritanien(wales)
*Utbredning
*Mankhöjd:upp till 122cm
*Färg:Alla hela
*Användning:Ridning!

Nu får ni massa bilder!




Kul!

Hyr pålle idag!Såklart är det Thule!Ska rida med min Kömpis Theres och hennes foderpålle Nikki!Dom två tjejerna är Super Söta tsm!Nu ska ni få en bild på alla saker jag tycker är fina det är 1 bild i varje kategori!Det är :Benskydd,Bett,Grimmor,Grimmskaft,Lindor,sadlar,Sadeltillbehör,Stibyglar,Sadelgjord
,Schabrack,,Sadelpadd,Träns,Tyglar,Tränstillbehör,Pannband,Hästtäcke och Reflexer!

Outfit!

Ja en Outfit day!Först ridoutfit sedan hag outfit åt häst!Sedan sist......tävlings outfit!
Brun rid outfit!nu hag outfiten
Nu kommer Tävlings Outfiten!Stilren!
Nu kommer två stycken överaskningar!Wow!
o så sista överaskningen!snyggt va?Jag <3 it!Ses senare under dagen o kom ihåg!Älska fjordingar och kommentera under tiden jag inte bloggar:)D(Glad smiley=räcker ut tungan!)

Skåne!

Så fint!hon stod så snällt stilla!ar varit i skåne o inte kunnat blogga.Har ju internet på mobilen men den vill typ inte jobba med mig utan den har typ semester o vill sega!Jaja! nu ska ni få veta en sak!sitter här och försöker hålla tillbaka tårarna men det går liksom inte!Igår(10 augusti)avlivades min ena favohäst pga av att brutet ben!efter att ha försökt ridas 2år irad avlivades hon.Varje gång hon blivit bra och dom började rida henne blev hon halt.Så nu galopprar hon på dom eviga ängarna i trappalanda!Nu är hon min ängel på riktigt!Ett tokigare och galnare sto har aldrig funnits!Första gången jag hoppade ''flera hinder'' med henne var det typ 3-4hinder.Vi skulle trava över.Men så fort vi kommit några meter från hindret fattade hon galopp och vips så var vi över dom.Jag blev ju chokad o nästan lite rädd!Så sen nästa gång fattade jag galopp men-hon ville inte galoppera.Så nästa gång fattade jag inte galopp o hon galopperade.
Första gången jag såg henne hade jag bara ridit alla b-ponnysar.Och jag sa till pappa-Henne vill jag rida!(det var typ tidig vår-sen vinter)Pappa sa-du får nog vänta några år till sa han-Men senare i maj-juni satt jag på hennes rygg och jag kände mig verkligen trygg på den explodernade bomben.Jag kände att vi var ett!så fort jag satt på henne klappade henne eller äns såg henne kände jag mig trygg!men senare bröt hon benet och nu är hon avlidad!Aldrig tror jag att jag älskat en häst så mycket!här får ni några bilder!men ingen kopiering!Amazing Grace! det är du! Sockans mule!Love you tjejen!

Mini tävling

Jaja!Nu ska det bli en liten hopptävling här!ne!skoja bara!men en tävling ska det bli!Ni ska skicka in den mest fail hopp bilden eller om du tex ramlar av eller vägrar.Vinnaren länkas på min blogg och bilden visas upp!Skriv gärna vad ponnyn heter till [email protected]

Sorry!

Sorry att ja inte varit inne på ett tag.Har varit i Varberg lite och sen har jag lixom inte haft tid din bloggen!Har as sköna bilder från förra veckan(V.30)När jag hyrde pusse gubben!Och nåra när jag bara varit där o typ fotat!Igår(3/8)Fick jag min nya mobil!En HTC Wild Fire S!Love it!
RSS 2.0